Jakt
Publisert 07.02.2016 19:24
Oppdatert 10.05.2020 22:10
Jakt

​​​​​​​​​I år 2020 blir det ikke trekning av jaktkort på Ualand, Tysse og Åsen. Salgsstart av jaktkort på Inatur er 28. juni 2020.

Nytt for 2020 angående kjøp av jaktkort:

For å gjøre kjøp av jaktkort mest mulig rettferdig, blir det fra i år en begrensning på antall jaktperioder en enkeltperson kan kjøpe om gangen. En person kan ikke ha mer enn to perioder med jakt utestående/ikke jaktet. En periode er alt fra 1-7 dager sammenhengende i samme terreng. Det vil si at dersom en person for eksempel har et dagskort i Åsen og seks sammenhengende dagskort på Ualand, kan denne personen ikke kjøpe flere jaktkort før en av disse periodene er ferdig jaktet.

Ta gjerne kontakt på med Rune Fuglestad på tlf 481 59 876 om noe er uklart angående nye regler.


Maudal/Grøtteland:

De som ønsker årskort på Maudal/Grøtteland kan sende inn søknad til jakt@jjfl.no.

Søknad skal inneholde navn, adresse, tlf, medlemsnummer og e-post.

Søknadsfrist: 14.06.2020

Trekningen vil bli foretatt av jaktutvalget etter at søknadsfristen er gått ut, og det vil bli gitt en tilbakemelding på e-post innen 21.06.2020.

Det vil i år, som i fjor, også bli solgt et dagskort per dag på Maudal/Grøtteland. Dette er slik at de som innehar årskort kan ha med seg en person.Som noen kanskje har fått med seg, fikk vi ikke fornyet kontrakten på Kringleli, og har derfor mistet dette terrenget. Vi jobber med å skaffe mer terreng, men har enda ikke klart å skaffe en erstatning for Kringeli. Send gjerne tips til jakt@jjfl.no dersom du kjenner til terreng som kunne vært aktuelt for oss.


Skulle det være noe du/dere lurer på angående jaktterreng, ta kontakt med jaktansvarlig, så skal vi prøve å hjelpe så godt vi kan.

Har du behov for ettersøksavtale/Ettersøkshund.

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.