Rifleskyting
Publisert 07.02.2016 19:25
Oppdatert 08.03.2020 16:43
Rifleskyting
Vi har inngått avtale med Time Skytterlag om et utvidet samarbeid, som gir dere som medlemmer flere fordeler. Avtalen innebærer at en nå også har muligheten til å trene på 200 meter elektroniske skiver, dette gjelder 5 skiver på 200 meter, i tillegg er der 100 meter og løpende elg som før.

Årskort utgår og erstattes med medlemskap i begge foreninger. Det vil si at skyttere som har betalt medlemskap i begge lag (Jæren Jakt- og Fiskelag og Time Skytterlag) skyter gratis på alle treninger samt kan avlegge storviltprøven gratis, med fritt antall våpen. Ved å tegne medlemskap i Time Skytterlag vil en også ha mulighet til å trene på onsdager på jaktskytingene til Time Skytterlag uten ekstra kostnader. Da har du som medlem mulighet til å trene mandag, onsdag og fredag på 100m, 200m elektroniske skiver, samt løpende elg etter oppsatte terminlister fra begge lag. Samt tilgang på innendørsskyting på 15meter elektronikk i Timehallen i vinterhalvåret.

Totalt 30 treningsskudd i løpet av ett år er lite til å gjøre seg kjent med våpen og ammunisjon. Jo mer man trener, jo tryggere vil en være når sjansen byr seg på jakt.

Har du godkjent 30 prøveskudd så er det mulig å ta storviltprøven alle skytedager.

Registrering er mellom 18.00-20.00 skytedagene.​

Velkommen til oss!


Kontaktperson : Hans Sunde 

Mobil: 454 38 790

E-post​

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.