Jakt for alle
Publisert 09.10.2017 00:09
Oppdatert 09.10.2017 00:58
Jakt for alle er et inkluderingsprosjekt i regi av Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF). Prosjektet er etablert for å gi rullestolbrukere og personer med funksjonsnedsettelser tilgang til naturopplevelser, kursing, leirdueskying og rifleskyting inkludert jakt og fiske.

IMG_1392.jpgJakt for alle er et initiativ som skal kunne gi alle rullestolbrukere og personer med funksjonsnedsettelser fine naturopplevelser med interessante arrangementer innen jakt og fiske i tillegg til muligheter for å trene og konkurrere innen leirdueskyting og rifleskyting på bane.


Bakgrunn

Prosjektet kom i stand i 2016. Prosjektet skal gi muligheter til funksjonshemmede til ikke bare å komme seg ut i naturen for fine naturopplevelser, men også gi muligheter for jakt og fiske. I tillegg vil prosjektet legge til rette for skytetrening innen leirdueskyting og rifleskyting inkludert kursing og jegerprøver. 

Hvem kan bli med?

Alle som ønsker, inkludert rullestolbrukere, amputerte og andre med funksjonsnedsettelser. Så her er døren høy og porten vid. Terskelen for å bli med er lav og skytesport og fiske er noe alle kan bli med på og ha glede av.

Karmøy JFNF

Karmøy JFNF er en av NJFF lokalforeningene som har vært involvert i Jakt for alle helt fra starten. Om du ønsker mer informasjon om Jakt for alle, se menyvalget "Om oss" for kontakt. Se og Facebook-gruppen Jakt for alle​. Alle er velkomne!

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.