Karmøy JFNF historie
Publisert 09.10.2017 00:36
Oppdatert 09.10.2017 18:39
Bok som kom ut i 2006 når Karmøy Jeger- Fisker- og Naturvernforening var 50 år.
Karmøy JFNF historie
Karmøy Jeger- Fisker- og Naturvernforening 50 år 1956 - 2006

​​​​​​​FORORD (fra boken)

Denne boken handler om Karmøy Jeger- Fisker- og Naturvernforenings 50-årige historie.

Styret i KJFN nedsatte et utvalg med oppgave å sette sammen foreningens historie: Jon Kvilhaugsvik, Lars Inge Svalland og Thor Iversen. Undertegnede har stått for tekst. Thor og Lars Inge har bidratt med diverse oppgaver undervegs i prosessen.

Nesten uten unntak er navn på personer som har deltatt i de forskjellige hendelsene utelatt. Dette for å unngå faren for å glemme enkeltpersoner som har deltatt, og også fordi de ansvarlige for boken har vært svært mye involvert i foreningens historie.

Historien er hentet fra protokoller, korrespondanse, avisutklipp og fra egen hukommelse. Det har vært et omfattende arbeid å gjennomgå en papiroppsamling gjennom 50 år. Når det er sagt ville det vært en umulig oppgave uten disse papirene. Stort sett må vi vel kunne si oss stolte og fornøyd med at foreningen har maktet å ivareta protokollene gjennom 50 år. Kvaliteten på protokollskrivingen har vekslende kvalitet, så det har ikke alltid vært enkelt å finne ut om tiltak som har blitt diskutert har blitt satt ut i live. Hvis det skulle ha sneket seg inn en glipp av noen art, ber vi om forståelse for dette.

Trykk her for å laste ned elektronisk PDF-utgave av boken. I denne elekroniske utgaven mangler bildene som var i den trykte utgaven, men vi håper den elektroniske utgaven allikevel vil gi en fin oversikt over historien til Karmøy JFNF.

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.