Fjellvasshytta
Jan Weiseth
Publisert 07.02.2016 19:33
Oppdatert 26.09.2020 09:22
Fjellvasshytta
Fjellvassbu 2020

​​fisk.jpg

Fjellvassbu (2003) ligger mellom Nedre fjellvann og Midtre fjellvvann. Adkomst fra Dalvann, ca 1,5 time å gå. Hytta har 4 køyer og ei ekstra madrass. Hytta har alt utstyr, det eneste en må ta med opp er stearinlys og proviant. En rød båt ligger i et naust i nordenden av vannet, slik at 3 voksne kan ro den siste biten. Båten må alltid dras helt opp til naustet og bindes godt fast og bunnproppen skal ut. Husk å sette i proppen ved bruk og ta den ut når båten legges inn i naustet igjen! Det ligger og en alluminums båt som kan benyttes. Husk bunnproppen!
Brukere av hytta disponerer båten og garna, tre redningsvester er i hytta/båten. Hytta er åpen, men en registrere seg i utlånsboka hos Esso før bruk. Fjellvassbu ligger nydelig til med utsikt over Nedre fjellvann, dette er bare en hærlig plass for barn og voksne. 

Set drives utfisking/kultivering i Nedre Fjellvann 2020, og det står ruse og garn i vannet. Det er fritt frem å dra garna og sette de igjen, og varsle Ola Breivik på 908 32 801 om antall fisk.

​Foreningen har kun fiskerett i Nedre Fjellvann og Dokkavann. Ansvaret for hytta har Atle og Lene Ringstrand tlf: 412 67 404/911 98 031

Sølvsluken 12 gram, rød/kobber er god. Brennbart avfall kan brennes på tilvist plass. Annet avfall skal taes med hjem, ikke steines ned. Henviser til hytteregler og disse følges!

  

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.