Nyggjelihytta
Jan Weiseth
Publisert 07.02.2016 19:32
Oppdatert 26.09.2020 09:23
Nyggjelihytta
Mars 2014

​​​​​

Velkommen til Nyggjelebu. NAUST OG EN ALUBÅT PÅ 12 FOT er plassert til høyre i utløpet av elva/bekken.

Nå kan vi ta båten når det er mye vann i elva.  DSCF2656.JPG


 


 

Nyggjelebu (1999) ved Nyggjelebeitevann har to køyer, en madrass, 3 dyner og ei solseng. Hytta er åpen, men en må registrere seg i utlånsboka hos Esso før bruk. En av brukerene må være medlem. Fra 10 september og ut november må alle brukere være medlem. 

Ta med stearinlys, lange. Lampeparafin til ovn er det på hytta. Hytta er fullt utstyrt og har to gassplater. Båt finner du i naustet.  Brukere av hytta disponerer båten. I hytta henger det 3 redningsvester.

Vi får en del fin ørret i vannet og i vassdraget ned til N-vannet. Proviant som finnes på hytta kan brukes. Det henger et garn i utedoen. Brennbart avfall kan brennes på tilvist plass. Annet avfall skal taes med hjem, ikke steines ned. Her kan du få deg fine ro turer, men vær obs på alle grunnene. Turen inn tar ca. 2 timer. Ansvaret for hytta har Jan G. Weiseth (41031870).

For å bruke denne hytta må den som er ansvarlig være medlem av Sauda jeger- og fiskerforening.

 

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.