Såtebu
Lene D. Ringstrand
Publisert 07.02.2016 19:33
Oppdatert 07.03.2021 17:33
Såtebu
Såtebu 2020

Såtebu
Storavann

​​​​​​Såtebu (2014)
En av brukerene må være medlem av Sjff og er ansvarlig for bruken av hytta. En skal skrive seg opp i boka hos Esso i Sauda på forhand. Det ligger en aluminiusbåt i utløpet som en kan ro inn til hytta med. Brukere av hytta disponerer båten. Den må draes opp på  land og bindes godt.​

Hytten er vår nyeste fjellhytte. Den er godt utstyrt med det en trenger til hyttetur i fjellet. 3 køyer med dyner og puter. TA MED LAKENPOSE. To gasssbluss og kjøkkenutstyr. Oppvarming med gassovn.​ Ta med stearinlys, ikke telys.For å komme til hytten kan en følge samme sti som til Hustveitsåta enten fra Svandalen eller Hustveit. I utløpet på Storavann ligger båten og en ror det siste stykket inn. Høsten 2020 kom det opp naust til båten. 


- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.