Om oss i SJFF
Lene D. Ringstrand
Publisert 10.02.2019 12:48
Oppdatert 02.04.2019 21:14
Om oss i SJFF
Sauda jeger- og fiskerforening ble stiftet i 1945. Vi er tilknyttet Norges jeger- og fiskerforbund Pr. 31.12.18 var det 378 medlemmer i foreningen. Det er en forening for jegere, fiskere og friluftsfolk i alle aldere, av begge kjønn. Hovedformålet er å gi våre medlemmer et godt og variert tilbud innen jakt og fiske, annet friluftsliv og naturforvaltning. Og ikke minst sikre en bærekraftig høsting av vilt- og fiskeressursene. Sauda jeger- og fiskerforening gir og våre medlemmer ulike tilbud og fordeler.

​Sauda er en liten by med 4631 (2019​) og ligger innerst i Saudafjorden som er en fjordarm som strekker seg fra Sandsfjorden i Suldal. Det er en utstikker fra Boknafjorden. To elver renner gjennom Sauda; Nordelva og Storelva. Sauda er omgitt av fjell, der høyeste fjelltopp, Kyrkjenuten, strekker seg 1602 moh. Vi har en vakker natur som gir mange muligheter for jegere, fiskere og friluftsfolk. 


- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.