Firmaskytinger, blåturer og vennelag
Publisert 26.09.2017 23:17
Oppdatert 01.06.2020 18:35
Firmaskytinger, blåturer og vennelag
Hos oss kan du få alt fra enkle til store arrangement. Ulike former for skyting og andre aktiviteter. Priser fra 400 kr/pers. Ta kontakt med Zain på leirdue@srjf.no eller 457 74 834

​​

Relatert innhold

Hei.

Vi kan tilby disse pakkene:

 

Eventskyting.  

Basispakke kr 450 pr person. Over 20 personer kr 400 pr person.  

Da medfølger 6 prøveskudd og 10 konkurranse skudd på alle, og de 3 beste i konkurransen går videre til en finale med 6 nye skudd hver.

  

Cowboy skyting kr 150 pr person.

Her er det lagskyting. Normalt er lagene på 5 pers som får 25 skudd hver og hver sin hagle. Her gjelder det for lagene å lade og skyte så fort som mulig på 40 duer som blir sendt ut fortløpende. Lagene blir justerte etter hvor mange som er med.

For eget/alternativt opplegg av eventskyting, Ta kontakt med undertegnede.

Privatinstruksjoner og Haglekurs er ennå på vent i forhold til restriksjoner vedrørende Corona situasjonen pr dags dato. Kommer mer informasjon når disse to aktivitetene kan gjennopptas.

 Koronarestriksjoner:                                                                                      

I disse dager har vi fått godkjent det å avholde disse aktivitetene på visse premisser. Instruktørene får fremdeles ikke stå nærmere en 1 meter fra skytteren. Pga. sikkerheten under skyting avholdes det en kort instruksjon i sikkerhet som alle skyttere må etterfølge under hele eventen. Brudd på sikkerhetsbestemmelse vil medføre ar aktuell skytter blir tatt ut av opplegget. Instruktør vil fremdeles passe på at alt går som det skal, og gi tips og råd underveis. Slik at uønskede hendelser ikke oppstår. Så alle må følge godt med på informasjonen som blir gitt fra oss før vi starter med skytingen. Så lenge dere aksepterer dette punktet, er det helt uproblematisk å gjennomføre opplegget og alle får en fin opplevelse.

OBS!

Alt utstyr desinfiseres både før og etter skyting, etter pålegg fra myndigheter for å begrense smittespredning.

Adresse: Skurvebakkane 16, 4330 Ålgård. Google Maps: https://goo.gl/maps/C5nxbMJPeDQNLx2A6

Mvh  

Zain Rage  

Utvalgsleder Haglebanen til SRJF på Skurve.

leirdue@srjf.no

zainrage@gmail.com  

45774834​


- Annonse -
Min personlige skytebane
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.