Fiskekortsalg for Ulla og Hålandselva 2020
Publisert 24.04.2020 05:46
Oppdatert 24.04.2020 05:46
Fiskekortsalg for Ulla og Hålandselva 2020

​Merk ny info angående nye datoer for forhåndstrekning og butikksalg av fiskekort for Ulla og Hålandselva 2020

Pga. den pågående virussituasjonen har SRJF bestemt at forhåndstrekning av fiskekort for Ulla og Hålandselva for medlemmer i SRJF ikke skal skje i butikk. Forhåndstrekning vil skje  basert på søknader som vi mottar  på e-post.

Skulle noen ikke ha tilgang på epost kan sms nyttes som nødløsning.

Slik blir prosessen for forhåndssalg:

Send en epost til srjf_fiskekort@lyse.net hvor du spesifiserer dine ønsker.  Skulle man ikke ha tilgang på epost kan man i nødsfall sende ønskelisten på sms til 90785876. Pr. person kan det forhåndstrekkes 6 kort for Hålandselva og 4 kort x 2 (to trekningsrunder) for Ullaelva.Trekningen vil bli bevitnet av en aktiv Ulla/Hålandfisker som ikke er medlem i elvefiskekomiteen.

For epost søknaden: 

1) Spesifiser alle dine ønskede datoer i prioritert rekkefølge  for hver elv og husk å spesifisere hvilken elv det gjelder. NB! skriv hvor mange kort du ønsker for hver elv i søknaden. Ved trekning blir kort tildelt ut fra det som er ledig øverst på din prioriteringsliste. Dersom det blir mange søkere er det derfor viktig å sette opp mange datoer på prioriteringslisten for å sikre at det er noe å velge i for de som blir trukket ut sist.

2) Spesifiser hvilken butikk ønsker du å hente og betale kortene i.

3) Medlemsskap.  Alle som søker må ha betalt medlemsskap i SRJF senest 15 april. De som betaler medlemsskap senere enn 15 april må legge ved kopi/bilde av medlemskort i søknaden, evt. sende bilde av kvitteringen separat på sms (90785876).

4) Frist for å sende inn ønske på epost til srjf_fiskekort@lyse.net er  lørdag 9 mai. Alle som sender inn ønsker vil få en kvittering for mottatt søknad pr. epost. Skulle du ikke få kvittering innen 11 mai kl. 12.00, ta kontakt på tlf. 90785876.

5)  Epost med tildelte datoer for fiskekort blir sendt ut senest torsdag 14 mai.

6) Fiskekortene blir tilgjengelig for henting i spesifisert butikk f.o.m mandag 25 mai. Mandag 25 mai åpner også butikksalget av resterende kort. 

7) Uavhented kort etter 8 juni blir frigitt for salg i butikk.

For Ulla kan det kjøpes max 15 kort pr. fisker i sesongen.
 
Kjøpte kort kan ikke videreselges eller byttes, og kan kun benyttes av den personen som kortet er utskrevet til. 
I utgangspunktet vil kort ikke bli refundert ved stengning av elv eller ved innføring av restriksjoner i elva.  

- Annonse -
Min personlige skytebane
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.