Skytebanene åpnes igjen 10/5
Publisert 12.03.2020 17:01
Oppdatert 09.05.2021 13:09
Skytebanene åpnes igjen 10/5
Skytebanene åpnes igjen 10/5
Riflebanen åpnes med begrenset antall skyttere via påmelding i Aktivitetskalenderen, ref nedenfor. Haglebanen er åpen og banekontoret holder nå åpent både mandager og søndager. På mandager 18-20 kan du dermed endelig ta sikkerhetskurset og få duekortet

​​​​​​​På både rifle- og haglebanen skal alle bruke munnbind inne på banekontorene. På standplass er det frivillig. Husk ellers god hygiene og avstand. 

På riflebanen har vi satt opp påmelding via Aktivitetskalenderen​ med maks 7 skyttere hver halvtime fra 17:30. Tips; Velg Aktivitet = Skyting, Fylke = Rogaland og Lokallag = Stavanger og Rogaland Jeger- of Fiskerforening. Trykk søk. Ikke fyll inn i datofeltene. Det er påmelding til og med 14/6, men smittesituasjonen kan endre dette.

For 2021 det kun oppskytingen som er obligatorisk. Men vi oppfordrer deg som ansvarlig jeger å forsikre deg om at du har gjort ditt for å begrense skadeskyting. 100 treningsskudd regnes ofte som et godt grunnlag. 

- Annonse -
Min personlige skytebane
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.