LYSEELVA - VILLAKS FREDET FRA OG MED 5. AUGUST
Publisert 05.08.2019 15:38
Oppdatert 14.08.2019 22:01
LYSEELVA - VILLAKS FREDET FRA OG MED 5. AUGUST
Den 4. august viser en opptelling av fangstrapporter at sesongkvoten for laks i Lyseelva på 40 laks er tatt. For å sikre tilstrekkelig med gytelaks har foreningen derfor bestemt at det kun er tillatt med fiske etter sjøaure i Lysevassdraget i perioden 5. august – 20. september 2019 mens laksen fredes. Det er en personlig døgnkvote på 3 sjøaure pr fisker. All villaks fanget under fiske etter sjøaure i denne perioden skal gjenutsettes. Fiskerne skal bruke lett utstyr som egner seg for fiske etter sjøaure. Det er ikke tillatt å fiske med makk, kun med flue, flue og dupp, med sluk, spinnere etc under 10 gram etter 5. august. Fiskekortprisen er uendret. Skjellprøver skal tas av all sjøaure, skjellprøvekonvolutter finner du i postkasse ved infotavle ved bro til Tjodan kraftverk. Retur av skjellprøvekonvolutter og fiskekort i samme postkasse.

Lyseelva.png​​​​​

- Annonse -
Min personlige skytebane
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.