Spar flere tusen kr hos G-Max ved å komme på Medlemsmøte 25.10.18 kl 19:00 på Hiorthuset
Publisert 11.10.2018 17:46
Oppdatert 25.10.2018 00:09
Spar flere tusen kr hos G-Max ved å komme på Medlemsmøte 25.10.18 kl 19:00 på Hiorthuset
Har du lyst til å bli bedre kjent med SRJF?​ Få vite mer om våre tilbud innen jakt, skyting, laksefiske og innlandsfiske? Da bør du/dere ta turen til medlemsmøte 25.10.18 på Hiorthuset. G-Max vil også informere om sine tilbud til SRJF-medlemmer.

​​​​​​​​Har du lyst til å bli bedre kjent med SRJF?​ Har du lyst til å få vite mer om våre tilbud innen jakt, skyting, laks​efiske og innlandsfiske? Hvilke kurs og medlemsaktiviteter har vi? Har du lyst til å delta i frivillig arbeid?

Da bør du komme på vår medlemskveld i Hiorthuset torsdag den 25. oktober klokken 19.00. Adressen til hiorthuset er Kiellandstien 26 , 4045 Hafrsfjord.

Her kan du treffe flere av våre tillitsvalgte, få svar på det du lurer på eller bare slå av en prat med likesinnede. Har du en venn som kan tenke seg å bli medlem, så tar du med deg denne.

Har du utstyr som du ønsker å selge, bytte eller gi bort så kan du ta med deg dette. Mange av oss har nok for mye utstyr liggende i garasjer og boder så her har du en flott mulighet til å la andre få nytte av det istedenfor at det står og støver vekk. Gjenbruk er bedre en bruk og kast.

Vi snakkes på Hiorthuset.

- Annonse -
Min personlige skytebane
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.