Jakt
Geir Aas
Publisert 07.02.2016 19:34
Oppdatert 07.03.2016 13:07
Jaktutvalget skal planlegge og gjenomføre viltpleietiltak samt arbeide for å skaffe jaktmuligheter for medlemmene. Vi arrangerer også jakthundprøver og konkurranser. I tillegg utfører vi jaktoppsyn på foreningens terreng.
Jakt

​​​Opplysninger om alle SRJFs jaktterreng og salg av jaktkort, er lagt ut på iNatur. Du kan begrense søket ved å velge Jakt og Småvilt eller Storvilt. Du kan også sette perioden du er interessert i. Vær klar over at rådyr klassifiseres av iNatur som småvilt. For å kjøpe jaktkort må du registrere deg på iNatur. Dette kan du gjøre ifm kjøpet eller ved å klikke på Logg inn og velge "Registrer deg her".

Flexikortene gjelder for Horpestad Øst og Syd, Bore og Nese. Les mer om hvordan de virker på disse terrengene på iNatur.

Har du spørsmål om terrengene kontakter du kontaktpersonen. Har du problemer med eller spørsmål til kjøp av jaktkort, ringer du 907 88 053.

Se også Nyhet om predatorjakt med flotte premier. (Trykk på Stavanger og Rogaland JFF over).

 

- Annonse -
Min personlige skytebane
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.