Nytt produkt til storviltjakt – marknadsundersøking
Publisert 23.02.2019 19:13
Oppdatert 23.02.2019 19:16
Nytt produkt til storviltjakt – marknadsundersøking
Firmaet GET - Matter AS frå Sotra gjennomfører ei marknadsundersøking på eit produkt i forbindelse med jakt på storvilt. Dei er ute etter nokre jegerar i vår region, for å presentere produktet. Dei som deltek kan vere så heldige å vinne dette produktet ev. kunne kjøpe det til rabattert pris om det vert sett i produksjon. Førdehuset, 7. mars kl. 18.00. (til 19.00) Ikkje krav til påmelding, men send gjerne ein sms til arrangøren om du er interessert.

​​​Informasjon frå Get – Matter AS

Vi har fått tilskudd fra Innovasjon Norge til å gjennomføre en markedsundersøkelse på et produkt i forbindelse med jakt på storvilt. Målet er å få tilbakemelding fra 100 til 150 jegere. Det er ett poeng å få tilbakemelding fra jegere i forskjellige regioner i landet  så nå drar vi rundt og samler folk og informasjon som vil bli benyttet til å avklare om produktet kan ha noe for seg. Dette er kun en markedsavklaringsundersøkelse som gir oss verdifull informasjon i forhold til å ta frem ett nytt produkt som ikke finnes fra før. Ett produkt som eventuelt da vil bli produsert i Norge og gi arbeidsplasser her, og som har et internasjonalt potensialet.
Vi håper det kommer så mange jegere som mulig som jakter storvilt (hjort/rein/elg/rådyr). 

Geir Ove Nordheim
Styreformann og eier, GET - Matter AS, Sotra.
+47 982 63 346
geirove@get-matters.com​

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.