Fisketur1
Publisert 15.05.2016 18:54
Oppdatert 15.05.2016 18:54
Malvik JFF har som målsetting å arrangere en fisketur for våre kvinnelige medlemmer hvert år.

Fisking er en aktivitet som passer for absolutt alle!

Det fine med fisketurene er at den enkelte bestemmer ambisjonsnivået sjøl. Malvik JFF organiserer selve turen, og sørger for "rammen rundt", men den enkelte deltaker får bestemme antall timer ved vannet/elva/sjøen sjøl. Fiske hele natta? Helt greit! Fiske litt? Helt greit, det også!

Innholdet i de ulike turene vil også variere. Noen ganger vil det kanskje være med instruktør for å vise fram nye fiskemetoder; andre ganger satser vi på erfaringsdeling og egeninnsats. 

Følg med på våre nyhetssaker for å finne ut hvilken fisketur det blir i år! Du kan også ta kontakt med mjff@getmail.no for å få tilsendt informasjon om årets fisketur.

Fisketurene er åpent for alle - både medlemmer og ikke-medlemmer, men egenandelen for deltakelse på fisketurene vil være høyere for ikke-medlemmer. På turer med begrenset antall deltakere vil medlemmer bli prioritert dersom det er stor pågang. 


NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.