Homla-møtet
Publisert 04.05.2019 19:34
Oppdatert 04.05.2019 19:39
Homla-møtet

​​Det ble et svært interessant og konstruktivt møte om framtiden til Homla. Etter at Pål Malvik hadde orientert om hendelsesforløpet i hva vi faktisk vet om det som skjedde i oktober 2018, kunne Anton Rikstad overbringe nyheten om at Staten bevilger penger til genbank for Homla-laksen på en million i året. Anders Lamberg delte av sin kunnskap om Homla og Homlalaksen basert på årevis med drivtellinger, Ole Herman Sveian presenterte hvordan Malvik kommune har organisert sitt ansvar og eierskap av Homla gjennom Homla Elveeierlag, som ble presentert av elveeierlagets leder Tore Hammer. Det kom mange gode spørsmål og kommentarer fra salen til panelet i diskusjonen som fulgte etterpå. Det alle var enige om, var at det var viktig å se framover, sørge for god koordinering i arbeidet som skal gjøres i tiden som kommer, og kanskje det viktigste: sørge for kvalitet i alle ledd i prosessen. Malvik JFF skal i alle fall gjøre det VI kan for å bidra framover!

Anders Lamberg (Skandinavisk naturovervåkning) har gitt oss tillatelse til å dele presentasjonen han holdt på møtet, noe Malvik JFF setter utrolig pris på! (Trykk på pause hvis du vil studere info på de enkelte sidene)

 


NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.