Jakttur1
Publisert 15.05.2016 18:21
Oppdatert 15.05.2016 18:29
Malvik JFF har som ambisjon å arrangere en jakttur for våre kvinnelige jegere hvert år.
Jakttur1

​Et tilbud for alle

Uansett om du er "nyutdanna" eller erfaren jeger, vil disse jaktturene være en flott opplevelse. Tanken er å tilby opplæring og/eller jaktopplevelser innenfor forskjellige jaktformer. Derfor vil hvilken jakttur som tilbys, variere fra år til år. I tillegg til å lære og oppleve nye jaktformer, er det også en flott mulighet til å blir kjent med andre kvinner som er interessert i det samme som deg!

Følg med på våre nyhetssaker for å finne ut hvilken jakttur det blir i år! Du kan også ta kontakt med mjff@getmail.no for å få tilsendt informasjon om årets jakttur.

Jaktturene er åpent for alle - både medlemmer og ikke-medlemmer, men egenandelen for deltakelse på jaktturene vil være høyere for ikke-medlemmer. Medlemmer vil også bli prioritert ved stor pågang.

Her kan du se bilder og lese om harejaktturen vi arrangerte i 2015.

NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.