Malvik jeger- og fiskerforenings medlemsblad
Publisert 08.02.2016 13:39
Oppdatert 05.01.2017 18:14

Å lese aviser og tiddskrifter på PC og nettbrett er blitt svært vanlig, og mange foretrekker å ha blader og bøker digitalt fordi de ikke tar opp plass i hylla og samler heller ikke støv. I tillegg er det et miljøhensyn oppi det hele, nemlig at et digitalt medlemsblad sparer oss for unødig bruk av papir, blekk og driftstoff til transport av bladet.  Denne overgangen til digitalt medlemsblad betyr at du fra nå av kommer til å finne medlemsbladene her på våre websider. Vi håper du vil sette pris på Malvik JFFs elektroniske medlemsblad!

Medlemsblad nr. 2-2016 (for PC)

Medlemsblad nr. 2-2016 (for nettbrett og mobil)


Medlemsblad nr. 1-2016 (for PC)

NB! Det er tydeligvis folk som har problemer med å komme inn på linken ovenfor via Nettbrett og mobil så derfor legger vi ut en ny link for dere som opplever dette Prøv linken under NB!

Medlemsblad nr 1 2016​ (for nettbrett og mobil)


Medlemsblad nr. 2-2015

​Medlemsblad nr. 1-2015

​​

​​

Vil du likevel ha bladet trykket på papir?

 Vi vet at en del av våre medlemmer tilhører en generasjon som ikke er "digitalt innfødte", og som derfor ønsker medlemsbladet på papir. Dersom du, eller noen andre medlemmer du kjenner, trenger/ønsker å ha medlemsbladene i papirversjon, er det mulig å bestille et eksemplar ved å ringe 930 07 797 (Heidi Brøseth) eller sende e-post til mjff@getmail.no. Vi trykker altså opp bladet kun på bestilling!

Henter du selv medlemsbladet på Foreningshuset, koster 50,- (gjelder nr. 2-2015). Vil du ha det sendt i posten, koster det 75,-. Innbetaling skjer til kontonummer 4218 07 59055. Innbetalingen merkes med "Kjøp av medlemsblad" og ditt navn. Hvis du henter ditt bestilte medlemsblad på Foreningshuset, kan du betale kontant, eller framvise kvittering fra nettbank.

NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.