Fiske
Publisert 08.02.2016 13:38
Oppdatert 11.03.2020 18:32
Fiske
Fiske
I Malvik JFF har vi et aktivt miljø med varierte tilbud for fiskeinteresserte i alle aldre og på alle nivå.

​​​​Fiske - en aktivitet for hele familien
Malvik er en kommune med mange muligheter for fiske. I tillegg til fiske i fjorden - både fra båt og brygge - finnes det også flotte muligheter for å fiske i innsjø og elv.

Laksefiske i Homla?
Spørsmål om dette rettes til Homla elveeierlag.

Malvik JFF har et samarbeid med Skandinavisk naturovervåkning om videoovervåkning av Homla. Klikk her for LIVE STREAM​.

Fiskekort i Malvik kommune

Malvik JFF selger fiskekort til Bjørndalsvatnet og Svartvatnet​. Gratis fiske i Håsetdammen i 2019.

Malvik JFF jobber med å lage en oversikt over fiske/fiskekort i Malvik kommune. Dette er kun BETA-versjon, og innspill/kommentarer/korreksjoner mottas med STOR takk!

Fiskearrangement

Det varierer litt fra år til år hvilke arrangementer og tilbud vi har til fiskeinteresserte. Følg med på våre websider (aktivitetskalender og nyheter) eller Facebook-sider. Du kan også sende e-post til mjff@getmail.no.

Her kan du se noen av våre tidligere arrangementer:

Fiskeutvalget
I tillegg til å arrangere ulike aktiviteter for små og store engasjerer fiskeutvalget seg i prosjekt, f.eks. forvaltning og tilrettelegging av fiske for allmennheten. Utvalget består av personer over gjennomsnittet interessert i fiske, og kan det meste som er å vite om fiske i Malvik.

Har du spørsmål om fiske i Malvik, eller lyst til å bli del av et trivelig miljø med fiskeinteresserte personer, klikk på fanen Om oss for å finne kontaktinformasjon til lederen i fiskeutvalget

NJFFs informasjonssider om fiske.

NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.