JAKTUTVALGET
Publisert 08.02.2016 13:41
Oppdatert 04.03.2021 16:41

Formålet med jaktutvalget er å tilby medlemmer tilgang til jakt, introjakt og jaktrelaterte opplevelser, kurs og samlinger. ​​​​​​​​


Tilbudet skal være lavterskel og vi forsøker å få til både storvilt- og småviltjakt i lokale omgivelser. Arbeidet vi gjør er frivillig, men gir oss mulighet til å komme i kontakt med både likesinnede, engasjerte og helt ferske jegere. Det er en sosial gjeng uten at vi har offisielle møter for ofte. 

Vi trener på skyting sammen, tar ofte skyteprøven for storvilt sammen og forsøker så godt vi kan å gjøre aktiveteter de fleste setter pris på. Dette gjør vi i tett samarbeid med jaktutvalget i Trondheim Jeger og Fiskerforening. 


Ønsker du å bli en del av jaktutvalget? 

Ta kontakt med jakt@melhusjff.no og meld interesse. Du behøver hverken lang erfaring eller store ambisjoner, men fordel om du har brennende interesse for jakt. Som medlem i jaktutvalget får du i tillegg tilgang til jaktområder og terreng, samt kontakt med likesinnede i miljøet. 


Jaktutvalget 2021 består av​

Leder: Pål Jørgen Gätzschmann

Medlem: Thor Ivar Sjaastad

Medlem: Are Haugan Reiersen

Medlem: Ingelise Gätzschmann​​


- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige medlemsfordel blå
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.