Fuglehundkurs 30 august - 1 september
Jarle Akselsen
Publisert 27.06.2019 20:39
Oppdatert 27.06.2019 20:39
Fuglehundkurs 30 august - 1 september
Til deg som vil få til en god jakthund. Vi har vært så heldig å fått Ida Sollie til å komme å holde kurs 30 aug - 1 sept 🤩 Hun skal til VM i stående fuglehund i år og fikk sølv i VM i 2017, denne dama kan fuglehund! Begrenset plasser så skyndte deg å meld deg på.

👍
Temahelg for fuglehunder
30 aug-1 sept på Røros

Fredag kl. 19 på Røros Produkter sin kantine 
Foredrag - Ro i oppflukt
Bli med på foredrag om RIO. Ro i oppflukt er et evig tema for fuglehundeiere, og en øvelse veldig mange synes er vanskelig å få til. I dette inspirerende foredraget viser og forteller Ida Sollie konkret hvordan man kan trene hunden sin til ro i oppflukt.

Lørdag
Kurs - RIO (ro i oppflukt) 
Lørdag er en praktisk dag hvor vi bygger opp sittøvelsen med fokus på ro i oppflukt. Kurset passer for deg med unghund eller for deg som er ny med hund. Hundens alder har ingen betyning. Kurset passer også for deg som ønsker å utvikle treneregenskaper som timing og bruk av forstyrrelser og belønninger.

Søndag
Er vi ute i fjellet.

Om Ida Sollie
Ida Sollie er en dreven kurs og foredragsholder i tillegg til en dyktig hundefører. Hun har bred erfaring med jakt og friluftsliv, og har ført egne hunder til topp premiering både på jaktprøver, sporprøver og apportprøver. I 2017 tok hun sølv i VM med SV Haldor, og i 2019 kvalifiserte hun SV Trygve til VM Serbia. Ida liker å trene hund, og er opptatt av å trene hundene til den oppgaven de skal utføre, enten det handler om hverdag eller jakt.

Pris hele helga 3000, - maks 10 deltakere.

Kun foredrag 150,- for medlem i Haltdalen jff eller Røros jff. 
300,- for ikke medlemmer.

Påmeldingen for hele helgen er bindende.

Påmeldingsfrist 1. August.

For påmelding, info eller spørsmål kontakt Monica Vennevik på tlf 97752075 eller mail mvennevik@gmail.com

Gå gjerne inn på Ida sin hjemmeside for å lese mer om hvem hun er og hva hun gjør. idasollie.no​


- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.