Fuglehundkurs med Ida Sollie 22.-24. november
Jarle Akselsen
Publisert 14.09.2019 17:50
Oppdatert 14.11.2019 14:05
Fuglehundkurs med Ida Sollie 22.-24. november
Fuglehundkurs 22 - 24 november

​​Fredag: Foredrag/teori "fra valp til RIOs". Foredraget tar for seg hvordan jeg helt praktisk trener hunder mot RIOs. Som instruktør har jeg erfart at mange synes det er vanskelig å finne frem til og sette sammen konkrete øvelser for å trene hunden til ro i oppflukt. I dette foredraget vil jeg ta dere med på hvordan jeg tenker på dette med trening og vise hvordan jeg har trent og hvilke øvelser jeg bruker. Målet er at dere skal sitte igjen med en økt forståelse for hvordan du helt konkret kan bygge opp og trene hunden din.

 

Lørdag/Søndag: Vi tar for oss de mest ukjente metodene jeg presenterer i foredraget og jobber direkte med sitt mot RIOs hele lørdagen. På søndag fortsetter vi å utvikle "sitt på kommando" med ulike utfordringer. Du får også lære hvordan man trener inn sitt på andre signaler enn stemme og fløyte. Dette er et nybegynnerkurs, men det passer også for deg som ønsker å utvikle treneregenskaper som timing og bruk av forstyrrelser og belønninger.

 

 

Om Ida Sollie
Ida Sollie er en dreven kurs og foredragsholder i tillegg til en dyktig hundefører. Hun har bred erfaring med jakt og friluftsliv, og har ført egne hunder til topp premiering både på jaktprøver, sporprøver og apportprøver. I 2017 tok hun sølv i VM med SV Haldor, og i 2019 kvalifiserte hun SV Trygve til VM Serbia. Ida liker å trene hund, og er opptatt av å trene hundene til den oppgaven de skal utføre, enten det handler om hverdag eller jakt.

Pris hele helga 3000, - maks 10 deltakere.

Kun foredrag 150,- for medlem, 300,- for ikke medlemmer.

For de som skal ha kun foredrag blir det 22/nov. Kl. 18 . 00. Sted : Røros Produkter i kantina. Foredraget er inkludert for de som er med på kurset.

 

Påmeldingefrist :  Bindende påmelding , 1.November

Påmelding : 

 Røros Jeger og Fiskerforening v: Kari Ada Dille Giæver

Tlf : 97652559

E-post : sebva@online.no

 

Oppfølgingskurs kommer i løpet av februar 2020.

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.