Fuglehundkurset med Ida Sollie
Jarle Akselsen
Publisert 07.09.2019 10:23
Oppdatert 07.09.2019 15:06
Fuglehundkurset med Ida Sollie
Røros JFF har vert så heldig å ha Ida Sollie på Røros til å holde kurs. Dette var ett samarbeid mellom røros JFF og Haltdalen JFF.
​​Fredag holdt hun foredrag om hvordan hun trener hund fra valp av . Hun viste flere filmer av treningen. Foredraget var lærerikt og veldig inspirerende. Det kom flere som ikke skulle være med på kurset for å høre på foredraget.

 

Om Ida Sollie
Ida Sollie er en dreven kurs og foredragsholder i tillegg til en dyktig hundefører. Hun har bred erfaring med jakt og friluftsliv, og har ført egne hunder til topp premiering både på jaktprøver, sporprøver og apportprøver. I 2017 tok hun sølv i VM med SV Haldor, og i 2019 kvalifiserte hun SV Trygve til VM Serbia. Ida liker å trene hund, og er opptatt av å trene hundene til den oppgaven de skal utføre, enten det handler om hverdag eller jakt.

Kan også legge til at Ida Sollie dro rett på fullko​mbinert prøve etter kurset på Røros. Der klarte hun og hunden Hasse 1UK Fullkombinert.


Lørdag  i ridehallen på Kværnengan. Ida Sollie viste øvelser og forklarte øvelser som vi trente på. Dette var veldig lærerikt og inspirerende !

Både to og firbeinte ble slitne på slutten av dagen.

 

 

Søndag var vi ute i fjellet. Ida Sollie viste og forklarte søk i fjellet . Alle hundene fikk fugl i sine slipp og fikk gode fuglsituasjoner. Vi diskuterte og lærte hele dagen. Gode pauser hadde vi gjennom dagen.​

Nydelig vær hadde vi også !

 

 


Kurset med Ida Sollie har vert veldig bra og inspirerende !

Tusen takk IDA Sollie for at du tok turen til Røros !

Du er hjertelig velkommen tilbake !

 

Røros Jeger og Fiskerforening .


- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.