Samarbeidsavtale/ medlemsfordel
Jarle Asmund Akselsen
Publisert 08.05.2019 21:56
Oppdatert 03.03.2020 21:59
Her kommer en ny medlemsfordel fra røros dyreklinikk. Håper dette kommer hunde/ dyreiere tilgode. Medlemsbevis finner dere ved å logge dere inn i njff portalen- under min side.


Røros Dyreklinikk
​​Medlemstilbud til medlemmer i Røros JFF hos Røros Dyreklinikk

Røros Dyreklinikk og Røros ​Jeger og fiskerforening ønsker å bidra til god dyrehelse, fornøyde hunder som er godt trente, får godt fòr og får drive på med det de liker best uten å ha plager eller sjukdom.


Dette håper vi å kunne bidra til ved å holde en tipp topp utstyrt klinikk med flinke folk i stand til å ønske alle velkomne inn til oss om de har konkrete spørsmål om hundehelse og trening, eller vil ha en sjekk av hunden, evt. rådgivning ang. fòring. Vi har også en romslig butikk der vi prlver å ha inne de kvalitetsvarene som folk trenger for en dag i fjellet.


Kompetanse og utvikling

Røros Dyreklinikk kommer til å bidra med minikurs ang. temaer som feks kiropraktikk, såre poter, tannhelse og fòring. Vi vil velge temaer ut ifra hva folk er interessert i å vite mer om. Vi har tilgang til gode møtelokaler med projektor og lerret og håper folk vil komme for faglig påfyll. Vi kommer også til å ha rabatt på ulike typer varer ved disse anledningene.


Våre rabatter på fòr og utstyr.

  • Hill's fòr og produkter. 35% rabatt. Bonuskortordningen gjelder i tillegg. Hver 9.gratis på butikkserien og hver 11. gratis på vet-serien. 45% på ett helt brett med A/D(må bestilles på forhånd).
  • Royal Canin hvalpefòr: Hver 4. sekk gratis
  • Specific hundefòr: 50% rabatt på hver 5. sekk.
  • 20% på Canelana ( kvalitetsklær og dekken. (Dette må bestilles). Hurrta ( Dekken, bånd, halsbånd ).
  • 15% på Neo Labbefett og massasjeoljer.
  • 15% på  helseundersøkelse
  • 15% på pelsstell og kloklipp.
  • 15% på veterinærkiropraktikk.​

Klubbens medlemmer må selv sørge for å fremvise medlemsbevis for å benytte seg av rabatten. Man kan ikke komme i ettertid og kreve rabatt.


Tilbudet gjelder frem til 21 april 2021

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.