Furukollen skyteanlegg
Publisert 08.02.2016 13:50
Oppdatert 07.03.2016 14:30
Furukollen skyteanlegg

​Furukollen skyteanlegg er ca 2 km. i fra Støren sentrum. Beliggenheten er oppe på åsen på vestsida av Gauldalen.

Anlegget inneholder 1. Jegertrappbane, 1. kombinert Jergertrapp og Kompaktsporting og Jaktskytebane for rifle med 5 stk. 100 meters skiver.

Oversiktsbilde.jpg 

Leirdubane 1. er jegertrappbanen med standplasshus som også innehar et samlingslokale / venterom. All organisering med hagleskyting skjer i herfra.  

 

Leirdubane 2. er jegertrap og kompaktsporting. Her er det singelhus med stolper som avgrenser skytesektorene. Den har 5 leirdukastere. Jegertrappmaskina står i fast posisjon rett i fra standplass. 4 singelkastere, fra venstre, fra høyre, bakfra og på skrå i mot.

Riflebanen er en jaktskytebane lokalisert sammen med Leirdubane 2. Banen har standplasshus med adskilte båser for hver skytter. Før sesongen 2015 vi en del av huset bli innredet som venterom. All organisering av rifleskyting da vil skje herfra.  Banen har 5 stk. elektroniske skiver fra Megalink. Rundskiver, og reinskiver for oppskyting til storviltjakt.

IMG_0532.JPG 

IMG_1069.JPG 

IMG_1077.JPG 

 

- Annonse -
Midt energi
Circle K støren
Hagemo jakt og friluft
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.