Skytestart i Furukollen 2020
Publisert 08.05.2020 12:03
Oppdatert 08.05.2020 12:08
Skytestart i Furukollen 2020
Vi starter opp igjen i Furukollen med hagleskyting lørdag 9 mai kl. 12.00. Videre skyting vil være på tirsdager og torsdager i fra kl. 18.00 som tidligere. Det er kun bane 1 som er tilgjengelig enno, da det er for mye snø på bane 2. Åpning av riflebanen for trening vil skje så snart det lar seg gjøre. Noe reparasjon av kulefangervollen er det i år også. Vi må forholde oss til de retningslinjer som er gitt, og har tatt ut det vesentlige for bruk på vårt anlegg.

RETNINGLINJER FOR BRUK AV FURUKOLLEN SKYTEANLEGG I CORONNATIDA

1.     Det skal minimum holdes 1 meters avstand. Avstandskravet gjelder ved oppmøte, under skyting og etter skyting. På riflestandplass skal skyttere plasseres på annenhver skive. Det er både på Haglebanen og Riflebanen en inngangsdør og en utgangsdør fra standplassene.

2.     Det skal ved all skyteaktivitet føres navnelister. Dette for å ha oversikt over hvem som er til stede. (navnelister, slik at evt. smittesporing er mulig).

3.     Ikke ta på samme utstyr. Det er ikke tillatt å låne ut eget utstyr, eller benytte foreningsvåpen eller utlånskort på haglebanen. Bruk hansker, evt. sørg for desinfisering mellom hver bruker dersom betjeningspaneler brukes av flere deltagere (knapper på monitorer ol.) Egne skytematter bør brukes ved liggende skyting. Husk også at dørhåndtak og andre felles berøringspunkter kan være smittepunkter.

4.      Avstandskravet, 1 meter gjelder både i oppholdsrom og på standplass mellom de som er til stede.

5.     Ingen servering. Kun medbrakt mat/drikke er OK

6.      Sikre god håndhygiene. Hånddesinfeksjon og engangshansker er tilgjengelig for bruk på felles berøringspunkter.

7.      Toaletter skal vaskes og desinfiseres av brukeren når de har vært i bruk. Tørkepapir og desinfeksjon er tilgjengelig.

8.     Følg reglene. Foreninger som ikke følger reglene vil ødelegge for skytesporten ved at det kommer nye innstramminger. Kommunene er bedt om å følge med på at reglene overholdes.

Personer som ikke kan delta:

  • Personer som er smittet av korona, sitter i karantene eller som har symptomer på luftveisinfeksjon, som feber, sår hals, rennende nese, hoste eller nedsatt allmenntilstand. 
  • Personer som ikke retter seg etter koronavettreglene. 
  • Skyttere som ikke er selvhjulpne. Det vil si at skyttere som trenger hjelp fra andre til å gjennomføre skytingen ikke kan delta. 
- Annonse -
Midt energi
Circle K støren
Hagemo jakt og friluft
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.