Laksefiske 2021 hos Tjff
Kent Terje Stegavik
Publisert 16.03.2021 07:33
Oppdatert 16.03.2021 07:33
Laksefiske 2021 hos Tjff
Leder i fiskeutvalget Kent Terje Stegavik på laksefiske
Laksefiske nærmer seg med stormskritt!

Tjff har denne sesongen hele 4 vald å velge i. 2 i Nidelva og 2 i Gaula

I Nidelva har vi som vanlig Fossum og Tilfredseth og velge mellom. Disse to var godt besøkt i fjord og hadde en god fangst i forhold til årene før.

I Gaula har vi vårt vald Råen i Singsås. Vi har også fått leie et helt nytt vald på Lundamo for denne sesongen. Horg nordre/Evjen heter dette og vi er spendt på hvordan dette er. Vår leder i fiskeutvalget har fisket her 1 gang tidligere og har 1 laks på samvittigheten fra den gangen.

For å kjøpe fiskekort på disse valdene går du på inatur.no og søker tjff under laksefiske. Der finner du også kort til reduserte priser for medlemmer i tjff, for å kjøpe disse må du skrive inn dit medlemsnr for at det skal være gyldig. Kjøpte medlems kort vil bli sjekket opp mot vårt register og om du ikke finnes der vil du få tilsendt et gebyr på kr 1000,- pr kort du har kjøpt.

Vi gleder oss til å fiske med dere i år.

Skitt Fiske alle sammen​


- Annonse -
Axel Bruun
Jakt og Fiske skolen
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.