Nå kan du prøve Isfiske!
Kent Terje og Kristin
Publisert 28.01.2019 07:53
Oppdatert 28.01.2019 07:53
Nå kan du prøve Isfiske!
Leder av fiskeutvalget Kent Terje Stegavik med det nye isfiskeutstyret Tjff har til utlån.
Tjff sitt fiskeutvalg har nå fått tre sekker med isfiske utstyr som kan lånes for de som ønsker å prøve seg på isfiske.

TJFF Fiskeutvalget ønsker og rekruttere nye isfiskere.

Nå har vi kjøpt isfiskeutstyr som vi vil låne ut til de som har lyst til å prøve isfiske. Sesongen er i gang og etter en lengre kuldeperiode begynner isene og bli 20cm+ på de fleste små og mellomstore vann. 

Vi har kjøpt tre isfiskesekker med det du trenger for å kunne prøve isfiske etter ørret og røye. Hvert sett inneholder alt 5 personer trenger til en tur på isen.

Stolsekk med 5.stk pilkestikker med blink, 5.stk mormyskastikker, Isbor, 5.stk ispigger, isøse, boks med ekstra blinker/mormyska. (agn som mark og maggot må skaffes selv).

Utstyret kan lånes fra fredag 1.februar. Utstyret kan lånes max 3 dager av gangen og er gratis for medlemmer av TJFF. Ikke medlemmer må betale et depositum på 1000.- som du får tilbake når utstyret leveres tilbake. 

Utstyret vil i første omgang kunne bookes til Kay-Arne Olsen på telefon 95230510 og hentes etter avtale i Leirfossveien 76. (TOFA-huset).
Skitt fiske!
- Annonse -
Axel Bruun
Jakt og Fiske skolen
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.