Nytt fra Skytebanen!
Espen Blomlie
Publisert 12.05.2020 17:16
Oppdatert 12.05.2020 17:16
Nytt fra Skytebanen!
Oversiktsbilde fra Skytebanen mai 2020
Lerdueutvalget innvisterer i fremtiden.

Det skjer derfor veldig mye på skytebanen om dagen.
Entreprenør har nå lagt fiber, vann og kloakkrør ned til skytebanen. Toalett og vann kommer med tiden inn i klubbhuset, men er ikke på plass p.t.

Det skal gjøres en del dugnads arbeid før banen åpnes. Første dugnad starter opp kommende onsdag (13.05.2020). Da skal vi starte med utearealene og skytebane 1 og 2. Opprusting av uteanlegg, maling, fjerning av skog, tilordning av veg til bane 2, tilordning av ny bane 2, bålplass, mer belysning generelt +++.
Det vil bli leid inn gravemaskin i perioden 20. - 27. mai, men lerdueutvalget kommer til å forberede mye før den tid - altså denne uken.

Vi skal dra nye rørgater ned til hver bane med strøm og nett for "fremtidens skytebane". Dette gjøres sammen med elektriker. Vi håper på sikt å kunne få opp tavler med navn som sendes rett til klubbhus, med skytescore og serieplass for påmeldte (og motsatt veg). Dette ligger langt frem i tid, men vi forbereder for fremtidens jaktskytebane.

Det er tilordnet støydempende jordhauger rundt banearealet, og alle disse skal bli grønne og fine etter såing.

Vi utvider parkeringsplassen slik at vi kan parkere mot klubbhusets langside. Vi har laget fundament for å kunne bygge på klubbhuset når vi får anledning.
Vi vil også fokusere på å legge til rette for funksjonshemmede med rullestolrampe inn til resepsjon og lette tilgjengelighet til bane 1.

Alt dette vil foregå på dugnad med utvalgsmedlemmene, og det er rett og slett veldig vanskelig å si hvor langt vi klarer å komme med dugnadsarbeidet på jaktskytebanene før åpningen i august.

Men en ting er sikkert, vi gleder oss til å kunne åpne banen for våre medlemmer og venner igjen!​


- Annonse -
Axel Bruun
Jakt og Fiske skolen
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.