Vårsamling for fuglehunder
Publisert 13.02.2018 10:17
Oppdatert 13.02.2018 10:25
Vårsamling for fuglehunder
Gordon Setter i flott stand.
NGK avdeling Oppland og Trøndelag, sammen med Trondheim JFF ønsker velkommen til treningshelg for fuglehunder i Slådalen / Lesjafjella helga 27. til 30. april 2018, i regi Lesja- og Dovre Fuglehundskole.

Velkommen til vårsamling!

For to år siden ble det for første gang arrangert vårsamling i Lesja-fjellene, nærmere bestemt på Slådalen. En fantastisk helg som ikke bare gav noen flere fregner, men som gav både førere og hunder mange fine situasjoner på vår-tamme ryper! I år gjentar vi suksessen og ønsker dere velkommen til Vårsamling i regi av Lesja - og Dovre Fuglehundskole! Dato for vårsamlingen er 27-30 april.

NGK avdeling Oppland og Trøndelag, sammen med Trondheim JFF, ønsker å gjenta suksessen med en ny treningshelg på Slådalen og ønsker dere velkommen til en opplevelsesrik treningshelg i Lesjafjella. Oppmøte fredags ettermiddag med presentasjon av helgens instruktører, forventningsavklaring og middag, før vi drar ut i fjellet på lørdag. Om ønskelig vil vi prøve å få til en seanse på duer før vi drar i fjellet på lørdag. Lørdagen avsluttes med oppsummering av dagen før en bedre middag inntas. Sosialt rundt bålet må en påregne etter middag – likeså aking før middag for å jobbe opp appetitten! Gabrielle vil gi oss et raskt innblikk i pelsstell av GS og tar jeg ikke helt feil så vil flere av oss få mange gode «tips i ludo» på hvordan klippe hund til vinterfjellet kontra utstilling! Søndagen blir en ny dag i fjellet med instruktør før dagen avrundes.  Det vil være en maksbegrensning på antall hunder – så her er det «først til mølla-prinsippet»!

Vårsamlingen vil koste kr 3600. Dette dekker overnatting, trening (også duetrening) og middag fredag og lørdag. Tørrmat og drikke utover vann må den enkelt selv dekke. Det vil komme et tillegg på totalt kr 200,- for bom opp til Slådalen.
Direkte påmelding via www.fuglehundskole.no sitt påmeldingsskjema.

Mer informasjon om samlingen kan leses på klubbens hjemmeside/facebook, samt på hjemmesiden til Lesja- og Dovre Fuglehundskole.

Jeg deltok på den første samlingen og hadde en fantastisk helg i godt selskap med andre gordonsetter-entusiaster. Vår GS-tispe var da 9 måneder og fikk virkelig opp øynene sine for rypeverden! Med både stander og sekunderinger tok vår lille Tilli flere erfaringssteg i løpet av helgen og jeg fikk en bekreftelse på at dagene med «fri barneoppdragelse» nærmet seg slutt.  Jeg må bare innrømme at det er ingenting artigere enn å se en unghund virkelig våkne og kjenne på det samarbeidet som allerede har begynt å bygge seg opp mellom hund og fører! Tar jeg ikke helt feil så var det flere enn meg som kjente på den følelsen i løpet av helgen J For stemningen var god både i fjellet og rundt middags-bordet på kveldene!

 

- Annonse -
Axel Bruun
Jakt og Fiske skolen
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.