Fiskeutvalget
Publisert 08.02.2016 13:51
Oppdatert 14.05.2017 20:26
Fiskeutvalget i Trondheim Jeger og Fiskerforening arbeider aktivt for å tilrettelegge fiske for store og små i Trondheim og omegn.

Våre satsningsområder er, rekruttering av barn og ungdom til sportsfiske, familiearrangement, konkurranser, kurs og undervisning. En god natur og fiskeopplevelse i nærområdet er bare et ”slukkast” unna.

Fiskeutvalget i TJFF består av en fin gjeng fiskeinteresserte folk. Vi har jevnlige utvalgsmøter i Tjff sine lokaler på Lade. Har du forslag/tips til arrangement eller er det noe du savner av fisketilbud i Trondheim? Vi trenger alltid nye medlemmer, så har du tid og lyst til og bidra for sportsfiske i ditt nærmiljø? ta kontakt med oss.

I Nidelva leier vi to vald av TOFA, Tilfredshet og Fossumhølen. Her selges det døgn og sesongkort. Medlemmer har sterkt rabattert pris. I Gaula disponerer vi et laksevald ved Råen gård i Singsås.

Fiskeutvalget er TOFAs største samarbeidspartner.  TOFA leier oppsynstjenester av oss, samt at vi deltar med instruktører på alle TOFAs arrangementer.

Har du en bedrift, lag eller forening som ønsker skreddersydearrangement innen fiske og friluftsliv? Ta kontakt med oss.

E-post: fisk@tjff.no

- Annonse -
Axel Bruun
Jakt og Fiske skolen
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.