Aktiviteter
Publisert 08.02.2016 13:52
Oppdatert 07.03.2016 14:30

​Jaktutvalget i Trondheim Jeger og Fiskerforening arbeider aktivt for å tilrettelegge for småvilt- og storviltjakt i Trondheim og omegn for våre medlemmer.​

Jaktutvalget er en aktiv gjeng med stor interesse for jakt og fangst. Gjennom aktivitetene vi arrangerer treffer vi likesinnede med samme interesser, og vi lærer av hverandre. Vi bruker også mye tid sammen utenom aktivitene vi arrangerer, så det er et godt sosialt miljø hos oss, med stor takhøyde. Hvis det er noen der ute som har lyst til å være med i jaktutvalget, så er det bare å ta kontakt med jaktutvalgets leder. Man trenger ikke være verdensmester eller ha skutt verdens største elg for å være med - men det kan være en fordel å trives ute i naturen ;)

Om dette høres ut som noe for deg eller du har spørsmål til oss kan du kontakte oss på jakt@tjff.no

- Annonse -
Axel Bruun
Jakt og Fiske skolen
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.