Familieaktiviteter 2020
NJFF/GLA
Publisert 19.02.2020 14:16
Oppdatert 19.02.2020 14:16
Familieaktiviteter 2020
Foto: John Straume
Dette er året du og din familie skal komme deg ut, sier ny ungdomskonsulent i NJFF, Karina Gjerde. 320 familieaktiviteter skal avholdes over hele landet. Dere blir vel med?

​​​​- Jeg tror mange legger lista for høyt når de planlegger turen - alt skal være så stort og ambisiøst. Man er liksom ikke på tur før man har gått fem mil på ski med 100 kg pulk mens man var på toppjakt og pilka i sju høl samtidig i hver eneste pause. Hva skjedde med å bare ta en liten tur på nærmeste bålplass 100 meter fra parkeringen, smiler Gjerde. Hun ønsker å slå et slag for det enkle friluftslivet og i år satser NJFF på familiene.

Mer enn krutt og fiskekrok

80 foreninger over det ganske land inviterer deg og familien inn for å være med på lavterskel friluftsaktiviteter. Matlaging på bål, telttur i nærmarka, isfiske og familiedag på skytebanen er bare noe av det du kan få med deg i år. Borre JFL er en av arrangørene. - Vi skal arrangere blant annet kanotur, båltur med felleløype og familedag på isen. Mange tenker at vår type forening kun dreier seg om krutt og fiskekrok, men en jakt- og fiskeforening er så mye mer enn det. Derfor mener vi det er viktig at alle som er interesserte og glade i fjell- og skogsturer med familien, jakt, fiske og friluftsliv, bålkos og natur blir med i en forening som arrangerer aktiviteter som kan ivareta alt dette, forteller leder i Borre JFL Kim-Louis Belaska ivrig.

- Vi i NJFF ønsker å røske fra dere iPaden, sparke dere ut døra, og invitere dere med på første klasse med villmarks-tv'ns varmende flammer ved siden av. La podene oppleve mestringen ved å kunne fyre bål med en fyrstikk, spikke grillpinne og tre maggot på kroken. Gi barna glede over å få en liten fisk på kroken, som de selv kan tilberede over bålet. Med eksotiske krydder (sitronpepper), fabelaktig tilbehør (en smørklatt) og avanserte teknikker (aluminiumsfolie) går fisketuren til gull. Og alt dette kan man oppleve i nærmiljøet, fortsetter Gjerde. Hun understreker at jakt-, fiske- og friluftsopplevelser verken trenger å koste skjorta eller må medføre en gjennomsvett kropp.

​I år har NJFF lansert et eget medlemskap for familien! Medlemskapet gjelder for inntil to voksne og et ubestemt antall barn under 26 år i samme husstand. Prisen for familiemedlemskap er kun kr. 1100,- per år. ​​​​​


 

Trykk på linken under for å se oversikt over alle familieaktiviteter i Telemark.

Oversikt over alle familieaktiviteter i Telemark​

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.