Feltkontroll av hjorteviltkjøtt
GLA
Publisert 14.01.2020 12:26
Oppdatert 16.01.2020 12:09
Feltkontroll av hjorteviltkjøtt
Lørdag 8. februar avholder Nissedal JFL i samarbeid med Skogkurs kurs i feltkontroll av hjorteviltkjøtt. Kurset holdes i Treungen.

​​

Utdrag fra kursbeskrivelsen:

Feltkontrollen
Feltkontroll av hjorteviltkjøtt skal utføres av feltkontrollør som har​ gjennomført godkjent kurs. Ut fra kunnskap gitt i kurset og tidligere bakgrunn og praktisk erfaring, skal kontrollen vurdere dyrenes helsetilstand mens dyra var i live og den behandling slaktet og kjøttet har fått etter avliving.​

Feltkontrolløren
For å kunne delta på kurs og bli godkjent feltkontrollør, kreves at vedkommende er en dreven jeger og slakter. Han/hun må ha vært registrert som jeger i minst 5 år og ha minst 5 års erfaring med hjorteviltjakt . Kandidaten må aktivt ha deltatt i slakting av minst 20 stk. hjortevilt.​

For link til påmelding og fullstendig kursbeskrivelse, se pdf under
Kursinvitasjon Nissedal.pdf

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.