Jakt
Bjørn Erik Lauritzen
Publisert 08.02.2016 15:30
Oppdatert 07.03.2016 15:33
Jakt

​Det finnes et bredt tilbud av jakt i Telemark, alt fra elg og hjortejakt til rype- og skogsfugljakt. Det finnes også mange offentlige områder på Telemarkskysten hvor du kan jakte sjøfugl. Fylkeslaget arrangerer årlig ulike kurs i opplæringsjakt for nye jegere. Dette gjør vi i samarbeid med ulike lokale foreninger og gjennom jaktlag. I tillegg har svært mange av våre lokale foreninger et godt tilbud om jaktterreng særlig på småvilt og rådyr. Om du lurer på noe i forbindelse med jakt kontakt den enkelte forening eller fylkeslaget så skal vi forsøke å gi deg det tilbudet du har behov for.

Vi legger også tilrette for egne opplæringskurs for jenter via vårt jenteutvalg. Ta gjerne kontakt direkte med dem eller fylkeskontoret.

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.