Jaktstart på rev og kråke
GLA
Publisert 17.07.2020 12:45
Oppdatert 17.07.2020 12:46
Jaktstart på rev og kråke
Foto: Gaute Lundeberg Aas
15. juli startet revejakten for sesongen 2020/2021. Selv om mange sikkert er i feriemodus og nyter late sommerdager, er det altså muligheter for å få seg en jakttur.

​Reven kan være aktiv hele dagen, men det er nok helst i den mørke delen av døgnet aktiviteten er størst.​​ Sene kvelder og tidlige morgener gir derfor størst sjanse for å treffe "Mikkel" ute på tur og samtidig ha skytelys nok. Postering på nyslåtte jorder er nok det som gir best sannsynlighet til felling, men vet du om mer eller mindre faste trekkruter, vil også postering langs disse kunne gi uttelling. Husk ny jegeravgift for jaktåret 20/21​ om du vil ut å prøve deg.

NJFF sentralt sine nettsider kan du lese tips for jakt​ på både kråke og rev, se eksempler på lokkelyder, samt finne link til NJFF sin egen app.

Fortsatt god sommer og skitt jakt!

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.