Ny Jegerprøve-quiz fra NJFF
Publisert 28.02.2017 10:12
Oppdatert 28.02.2017 10:12
I samband med vår nye lærebok "Jegerprøven med Norges Jeger- og Fiskerforbund", har vi digitalisert quizene med kapittel-spørsmål. Dette er nyttig for både jegerprøvekandidater og instruktører - og moro for etablerte jegere.
Ny Jegerprøve-quiz fra NJFF

Hvert kapittel i "Jegerprøven med Norges Jeger- og Fiskerforbund" avsluttes med en quiz. Disse spørsmålene har vi nå lagt inn digitalt, slik at du enkelt kan ta quizen på PCen eller mobilen din. 

Del på Facebook

Quizen er også delbar på Facebook. Særlig jegerprøvekandidatene og -instruktørene har nytte av dette: Spørsmålene gir god repetisjon av innholdet i hvert enkelt kapittel. Dersom instruktørene bruker en Facebook-gruppe som et ledd i kursvirksomheten, er det ypperlig å dele quizen der med deltakerne. 

Men også etablerte jegere bør repetere stoffet, særlig med mange endringer i jaktbare arter og ettersøk de siste årene. Når du har svart på alle spørsmål, får du opp et ikon som gjør at du kan dele quizen og resultatet ditt direkte på Facebook. Kanskje du vil utfordre jaktkompisene for å se hva de kan? Vi håper iallfall mange deler quizen på Facebook og bidrar til positiv fokus på jakt og kunnskap omkring dette. 

Offensiv jegerprøve-satsing

Utviklingen av de digitale Jegerprøve-quizen er et ledd i NJFFs store satsing på Jegerprøven. Her vil det komme flere nyheter og hjelp utover våren, enten du tar jegerprøven, er ny jeger, er jegerprøveinstruktør eller arrangørforening. 

Følg med på www.jegerprøven.no! Her finner du også de andre quizene, som vil bli supplert med flere spørsmål.

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.