Søknadshåndboka 2020
NJFF/GLA
Publisert 28.02.2020 10:46
Oppdatert 28.02.2020 10:53
Søknadshåndboka 2020
Nå finner du alt om søknad og rapportering på ett sted. Søknadshåndboka 2020 forteller deg alt du trenger å vite om regler for tilskudd du kan søke på.

​​Norges Jeger- og Fiskerforbund fordeler mellom ti og tolv millioner kroner til foreningene hvert år til aktivitet. I alt arrangerer foreningene mer enn 3500 aktiviteter årlig. 

Det er viktig å sette seg inn i reglene for tilskuddene som det søkes på.​ I brosjyren finner du alt om aktivitetsmidler, frifondsmidler, Fiskesommer, oppstartsmidler JOFS, oppstartsmidler Jaktskytterskole, kvinneaktivitetsmidler, introjakt, NJFFs vilt- og fisketiltaksmidler, familiens år, studieforbundet natur og miljø, momsrefusjon, Gjensidigestiftelsen, Sparebankstiftelsen og andre søkemuligheter.

Ønsker stor aktivitet​​​​

Gode aktiviteter er grunnlaget for rekruttering og en levende forening. NJFF sentralt søker om eksterne tilskuddsmidler og fordeler midlene hvert år til aktiviteter i forbundets foreninger. Tilskuddsmidlene gir grunnlag for levende foreninger med stor aktivitet, og som kan gi både medlemmer og andre en rekke tilbud.

Bli kjent med regelverket​​​

NJFF mottar midler fra blant anne​t Miljødirektoratet, Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner, Norsk friluftsliv, Sparebankstiftelsen og Gjensidigestiftelsen. Alle har forskjellige regelverk om hva en søknad skal inneholde, hvordan pengene skal benyttes og hvordan det skal rapporteres. Dette har innvirkning på søknadene, benyttelsen av midlene og rapporteringen på bruken av dem. 

Søknadshåndboka 2020 (PDF)

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.