Verktøykasse for tillitsvalgte
SK/GLA
Publisert 15.03.2019 11:27
Oppdatert 19.03.2019 15:02
Verktøykasse for tillitsvalgte
Nå lanseres en side med alt du trenger å vite som tillitsvalgt. Her får du informasjon, maler og dokumenter som skal være med på å gjøre din foreningshverdag enklere.

​Sidene bygger på den gode, gamle tillitsvalgtguiden, men med noen nye elementer. Her kan du finne spørsmål og svar på det meste, og er det noe du savner? Gi oss gjerne tips om det.​

Om organisasjonen

Her finner du blant annet informasjon om landsmøtet, kontakt info til ansatte (i fylkene og sentralt) og informasjon om vedtekter og handlingsprogram.

Foreningsdrift

Under denne fanen finner du informasjon om alt fra hvordan avholde årsmøte til HMS-maler og informasjon om rapportering.

Satsingsområder

Her vil du finne informasjon om de forskjellige satsingsområdene i organisasjonen. Noen vil variere fra år til år, mens andre er mer langsiktige satsinger som strekker seg over lengre perioder.

Portalen

Har du spørsmål rundt publisering? Eller lurer du på hvordan du tar u​​t medlemslister, trykk på fanen som heter «Portalen». Her ligger det informasjon om mulighetene lokalforeningen har i portalen.

Kurs og utdanning

Lurer du på noe rundt utdanning av instruktører, studieforbundet eller hva Jakt- og Fiskesenteret kan tilby lokalforeningene, ta en titt her.​

Finn siden her

Fra forsiden finner du tillitsvalgtsiden ved å trykke på «tillitsvalgtinfo» i den øverste menyen (se bilde nedenfor). Merk at du kan oppleve å møte på enkelte tomme sider. Ikke fortvil, dette er undersider vi jobber med å ferdigstille og innhold kommer!  

Gå til siden her

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.