ÅRSMØTE BJFL
Publisert 05.02.2020 10:55
Oppdatert 11.05.2020 08:04
Bamble JFL avholder årsmøte onsdag 26.februar kl 18 på klubbhuset, Skolegt.3, Stathelle. Vanlige årsmøtesaker, regnskap, valg. Enkel bevertning.

​Saker som ønskes behandlet på årsmøtet, sendes via post til foreningens leder, John Kyrre Fjeldvik, Revåsen 22, 3965 HERRE, eller mail: bamblejfl@gmail.com, innen 21.februar.

Bamble JFL står foran noen av de største endringene i foreningens historie, ved bygging av nytt klubbhus og skytebaner på Stillinga. På årsmøtet vil det bli en fyldig presentasjon av prosjektet slik det står nå, så vi oppfordrer våre medlemmer til å komme :)
Vi har ellers behov for noen ekstra krefter innenfor hele vårt engasjement, som hyttefaddere, fiskeutvalg, jaktutvalg, ungdomsgruppe, kvinnegruppe. Her er det rom for både litt innsats og mye trivsel, så det er bare å melde sin interesse.
Vel møtt på klubbhuset 26.februar kl. 18!​


- Annonse -
Print
Kjeldal elektro
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.