BJFL Jaktterreng
Publisert 07.02.2016 21:01
Oppdatert 18.06.2018 12:07
Bamble Jeger og Fiskerlag har 6 jaktterreng tilgjengelig for våre medlemmer. Kart for hvert terreng nederst på denne sida.
BJFL Jaktterreng
BJFL Jaktterreng

​​​​​​

Det Grønne Stykket
 
“Det grønne stykket” ligger på Rørholt i Bamble. Terrenget er på ca. 3600 mål og det kan jaktes på småvilt, rådyr og bever.
 
Fiske med stangredskap er tillatt i foreningens vann. Fiskekort selges via vår side på inatur.
 
Det er tillatt med inntil fire jegere samtidig. Drivere er å betrakte som jegere og må innmeldes.
 ​
Det er tillatt med maksimalt to hunder samtidig på hvert terreng, en pr.jeger. For trening av hund må terrenget leies på vanlig måte.
 
Foreningen har fire hytter i terrenget som kan leies for kr. 200,- pr. døgn (medlemmer inntil 5 mann)/ kr. 250,- pr. døgn (medlemmer 6 mann og flere).
 
Hyttefaddere må kontaktes for avtale om leie og nøkkel.
 
For å komme til terrenget, kjør E 18 sydover, ta av gamleveien mot Kragerø over Helle. Etter ca. 800 meter ses vei til Rørholt. Følg veien til Rørholt Kretshus.
 
Hvis dagstur, parker ved kretshuset og følg bomveien mot Steinsvann. Ved leie av hytte, er det mulig å bruke bil inn til hyttene mot en avgift på kr. 100,-. Kontakt hyttefadder for
avtale. (Sjekk under HYTTER øverst på denne siden).
 
Rafnes 1 og 2
 
Terrenget ligger på Tråk ved Herre og er delt i to teiger, Rafnes 1 og Rafnes 2. Til sammen utgjør terrengene ca. 5.000 mål. Det er jakt på småvilt, bever og rådyr.​
 
Det er tillatt med inntil tre jegere pr. terreng. Drivere er å betrakte som jeger og må innmeldes. Harejegere har mulighet til å reservere Rafnes I til harejakt ved ledig kapasitet, men må
dele terrenget med andre jeger som ønsker å jakte hare i samme tidsrom. 
 
Det er tillatt med maksimalt to hunder samtidig på hvert terreng, en pr.jeger. For trening av hund må terrenget leies på vanlig måte. 
 
For å komme til terrengene, kjør til toppen av Rafnesbakken (RV353) mellom Rafnes og Herre. Parker på sidevei rett etter avkjørsel og følg bomvei opp bakke mot høyre. Etter å ha
passert bommen, er du inne i terrenget.
 
Prestegårdskogen
 
Terrenget ligger ved Bamble Kirke, på begge sider av E-18. Prestegårdskogen er delt i tre teiger, Prestegården Nord, Sør og Øst. Totalt er disse på ca. 2400 mål. det er jakt på rådyr, bever og småvilt. Det er tillatt med inntil to jegere pr. terreng. Drivere er å betrakt som jeger og må innmeldes. I Prestegården Øst er det ikke tillatt med hund, og kun de jegere som har vært med på grenseoppgang før jaktstart, kan jakte her. Merk at det kan bli noen grensejusteringer før jakt. Kartet oppdateres da.
 
Det er tillatt med maksimalt to hunder samtidig på hvert terreng. En hund pr.jeger.
For trening av hund må terrenget leies på vanlig måte.

Av sikkerhetsmessige og hensynsmessige grunner er det ikke tillatt med fuglejakt i Prestegårdsskogene.    

På grunn av veiarbeidene i området er det spesielle regler å forholde seg til, blant annet varsel til anleggsleder. Sjekk vår JAKTFOLDER før jakt. Jaktfolderen er under oppdatering, men er tilgjengelig snart.        
   
Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Print
Kjeldal elektro
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.