BJFLs gode hjelpere på G-sport
Publisert 20.08.2018 12:36
Oppdatert 20.08.2018 12:36
BJFLs gode hjelpere på G-sport
Mats Løland klar med BJFL-permen for sesongen 2018.
De ansatte i G-sport på Brotorvet er våre gode hjelpere. Gjennom hele jaktsesongen tar de imot booking av terreng og salg av jaktkort. Alt som frivillig innsats!

De møter oss med hyggelige smil og god service gjennom hele jaktsesongen. Våre gode hjelpere i G-sport på Brotorvet er klare for enda en sesong med booking av jaktterrengene til Bamble jeger og fiskerlag.

I flere år har booking av terreng, og salg av jaktkort, gått gjennom disk og telefon hos G-sport, og jaktsesongen 2018 forsetter tradisjonen. Fra i år legges det ut nye lister for hver uke, i stedet for at alle listene for sesongen ligger samlet i en perm.
Det er to grunner til dette: Færre lister forenkler arbeidet for G-sports folk. Det blir mindre å bla i! Og lister for ei uke av gangen betyr at det er helt umulig å booke terreng uker fram i tid. Det skal være likt for alle, og bookingen for inneværende uke starter når G-sport åpner mandag formiddag.
Unntaket er Grønne stykket. Her er det mulig å forhåndsbestille terreng uker fram, og for inntil fire dager sammenhengende, men dette gjøres i så fall via en henvendelse til jaktutvalget. Tlf 9957 9432. Bestiller man for inneværende uke, gjøres det hos G-sport.
For å kjøpe jaktkort hos G-sport må jegeren selvsagt være medlem, men også ha med seg kopi av jegeravgiftskort, samt kopi av betalt kortpris, kr 700. Dette betales via bank, og man må altså ha kvitteringen med. Kontant betaling aksepteres ikke.
Vi i Bamble JFL er svært takknemlige for den frivillige innsatsen G-sport på Brotorvet yter oss også i 2018. Et ekstra pluss for våre medlemmer er at når man først er innom denne rikholdige sportsbutikken, er man jo midt i "smørøyet". En god anledning til å se om det er noe man trenger av utstyr til jakt, fiske og friluftsliv. Ingen vits i å gå over bekken etter vann :-)
Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Print
Kjeldal elektro
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.