Delikatesser fra opplæringsjakta
Publisert 06.11.2018 20:59
Oppdatert 06.11.2018 20:59
Delikatesser fra opplæringsjakta
Preben, Kjetil, Bredo og Gorm, var noen av dem som takket ja til delikatessene fra den vellykkede hjortejakta sist helg.
Ingen opplæringsjakt uten utbytte. Nå er hjortekjøttet fordelt.

Tirsdag kveld var "julaften" for en del av deltakerne på opplæringsjakta i Bamble jeger og fiskerlag. De som takket ja til en part av kjøttet, møtte opp på klubbhuset til fordeling og trekning.
Her er noen av de heldige, fra venstre Preben, Kjetil, Bredo og Gorm. Sammen med de øvrige som hadde takket ja, fikk de med seg en fin slump prima kjøtt til en fornuftig pris. BJFL setter prisen ut fra selvkost.
Lørdag 17. november satser vi på opplæringsjakt etter elg, dersom værgudene vil oss vel. Vi søker derfor på ny etter opplæringsjegere og veiledere. Alle får lik rett til en part av eventuelt kjøtt etter jakta :-) Det gjelder selvsagt også opplæringsjegere som deltar uten våpen.
Nå gjelder det å melde sin interesse. Målgruppa vår er først og fremst ungdom av begge kjønn, gjerne lokale, som ønsker "en smak på jegerlivet". Vi kan garantere spenning, godt miljø og et solid innblikk i storviltjaktens hemmeligheter.
Send melding til jaktleder, tlf 9957 9432, om du har lyst til å delta som opplæringsjeger, eller bare lurer på noe. Veiledere melder seg på til samme.
Kan hende er det siste sjansen denne sesongen, så her gjelder det å hive seg på :)
Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Print
Kjeldal elektro
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.