Fine gevinster på jegermøtet
Publisert 20.09.2018 10:08
Oppdatert 20.09.2018 10:08
Fine gevinster på jegermøtet
Tom Timland vant ei solid spekeskinke, som han fikk overlevert av BJFLs nestleder, Trond Thomassen (stående).
Det tradisjonelle jegermøtet på Rønholt gikk av stabelen denne uka, BJFL stod for kiosk og utlodning, og kunne dette året friste med mange attraktive gevinster!

​Blant de gjeveste premiene var en jaktradio, et viltkamera med mms, og en gedigen spekeskinke, Det var ikke langt mellom "lappene" som kom fram fra lommebøkene, mens BJFLs loddselgere gikk mellom stolradene for å selge. 

Til sammen var det hele 22 gevinster, i det store og hele gitt av firmaer som ser verdien i å støtte BJFLs frivillige innsats innenfor friluftsliv, jakt, fiske og naturbruk. I tillegg stilte vår egen forening med innkjøpte gevinster.

På årets program for jegermøtet, var det en dronefilm-presentasjon fra Hæhre, som viste den enorme veiutbyggingen gjennom Bamble, Hele veiprosjektet er filmet i full lengde, og det var spennende å se hvordan landskapet er skåret igjennom for å få trafikken fram i tiårene som kommer, og høre planene for hvordan det hele blir når alt står ferdig.

For øvrig var det mye interessant omkring den  nylig Stortingsvedtatte våpenloven, og det er verdt å huske at den ikke er trådt i kraft, og neppe blir det før ute i 2020. Tema forøvrig var bl a rovvilt, fra NJFF V/Vidar Nilsen., og et utfyllende foredrag fra Telemark Fylkeskommune viltforvaltning V/Ole Bjørn Bårnes​. Også viltnemnda oppdaterte situasjonen. De lager en årlig folder omkring situasjonen innen sitt ansvarsområde, og anbefaler alle elgjegere å ta CWD-prøver ved årets jakt, Har man ikke prøveutstyr, får man det hos nemnda. Enkelt å ta, helt gratis, og viktig kartlegging.

Jegermøtet 2018 gikk i et usedvanlig varmt og sommerlig vær, en såkalt "indian summer", som er langt unna normalt jaktvær. Det la ingen demper på lysten på mat og drikke, og det var lange køer foran BJFLSs kiosk i pausen. Vaffelpressene gikk varme :-)

Æres de som æres bør, tenker vi i BJFL. Gevinstbordet inneholdt flotte saker fra følgende: 

Jegerservice, Ulefoss

Tommy`s viltslakteri, Skjelsvik

Skitt Fiske, Sandefjord

Løfbergs​, Kjørbekk

Vågsland, Drangedal

HSX, Stathelle

Buddy, Brotorvet

SG Handel, Bamble

Pizzabakern 

Hus og Fritid/Mekk, Brotorvet

samt oss i

Bamble Jeger og FiskerlagDel på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Print
Kjeldal elektro
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.