Fiskesommer
Jon Ivar Moseid
Publisert 26.05.2021 11:22
Oppdatert 14.06.2021 22:29
Fiskesommer
Bamble jeger og fiskerlag (BJFL) ønsker barnefamilier velkommen til Fiskesommer i Steinsvann på Grønne stykket, søndag 20/6 og Fiskesommer i Langesund med fiskekonkurranse for barn 7/8. Arrangementet er for barn, med bistand fra voksne.

​Fiskesommer nr 1: 

Gratis fiskedag for barn i Steinsvann

Dato Søndag 20/6-21 kl 10-14

Steinsvann ligger inn for Rørholt, og her finner du nøyaktig veianvisning (Google maps)​.
Trykk veibeskriveles og du kan legge inn ditt eget avreisested.


Steinsvann ligger like ved bomvei hvor det ikke er annen trafikk, og det ryddes fiskeplasser for barna langs land. Her er det mulighet for å få tryte og ørret.

Det er viktig at alle deltakere har på seg redningsvester. I tillegg vil mannskaper fra foreningen se til at sikkerheten ivaretas, og kunne bidra med gode råd til de unge fiskerne.


Koronarestriksjonene har gjort at arrangementet er utsatt fra 3/6, som var opprinnelig dato, til 20/6. Vi tar forbehold om at det vil bli tillatt med ​arrangementer når det tid kommer.
Fiskesommer nr 2: 

Gratis fiskekonkuranse for barn i Langesund

Dato: Lørdag 7/8-21 kl 12-14


Bamble JFL arrangerer fiskesommer for barn 7.august kl 12-14. Frammøte ved fiskesalgslaget i Langesund. Barna må ha på egen redningsvest, og helst ha eget fiskeutstyr. BJFLs mannskaper stiller med agn til de som trenger det. Foreldre/foresatte må være til stede under arrangementet. 

Brygga ved fiskesalgslaget er en populær fiskeplass, der det året igjennom tas fisk av forskjellige arter, både store og små.

Det fiskes i to timer- Etter endt fisking blir fangstene veid opp.  Selvsagt premiering.​

Fritidsfiske har også en helse-fremmende side. Uteaktivitet er sunt, fiske skaper glede, og glade mennesker har det godt. Som forebyggende helsearbeid er deltakelse i fritidsfiske undervurdert. Stimulering til fritidsfiske kan vise seg å være en rimelig investering i framtidas folkehelse. I tillegg vet vi at det  er sunt å spise fisk.

Fritidsfiske har åpenbare kvaliteter, ikke minst med tanke på de yngste:

• Det er gratis for barna

• Det kan utøves over alt

• Det kan tilpasses alle nivåer av mestring

• Det er en aktivitet du kan utøve alene, uten å føle deg ensom

• Det inneholder elementer av læring, spenning, fornøyelse og nytte

• Aktiviteten er kjønnsnøytral

• Det er ingen store kostnader knyttet til utstyret​​​​​

- Annonse -
Print
Kjeldal elektro
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.