Gratis familiemedlemskap i 2020
Publisert 28.04.2020 05:50
Oppdatert 11.05.2020 07:16
Gratis familiemedlemskap i 2020
Bamble JFL har muligheter for hele familien. Bildet er fra en familietur til hytta Jaktstua på Grønne stykket. Gode stier gjør området velegnet også for små barn.
Nå kan hele familien bli medlem i Bamble JFL ut 2020 uten at det koster deg en krone ekstra!

​​

Er du medlem hos oss? Nå kan HELE familien bli medlem i Bamble JFL uten at det koster en krone mer i 2020!
Nå gir NJFF deg muligheten til å melde inn familien din uten tillegg i prisen. Familiemedlemskapet gjelder for inntil to voksne og et ubestemt antall barn under 26 år i samme husstand, i inneværende kontingentår. Ordinær pris for familiemedlemskap er kr. 1.100.-, så her er det penger å spare!
(Man må ikke ha med barn for å tegne familiemedlemskap, to voksne er også en familie.)
Bamble JFL er en familievennlig forening. Her er det muligheter for store og små, og turområdene rundt våre hytter på Grønne stykket er et eldorado for store og små.
Disse fordelene har du også som medlem i Bamble JFL:
Fri tilgang til flere titalls fiskevann i kommunen, der det lokker spennende fiskemuligheter etter røye, ørret og abbor.
Fri bruk av foreningens skytesimulator i klubbhuset på Stathelle.
Som medlem kan du løse svært rimelige jaktkort for bruk av våre terrenger, der det er jakt på småvilt, bever, smårovvilt og rådyr. Bamble JFL har også et av landets beste tilbud på opplæringsjakt etter storvilt.
Nå bygges skytebaner for rifle og hagle, og et stort og spennende klubbhus. Når Bamble skytesenter åpner, vil du nyte godt av medlemspriser.
Og ikke minst: Bamble JFL har et sosialt fellesskap på medlemsarrangementer og dugnader. Våre nettsider njff.no/bamble inneholder masse informasjon om foreningen, og via sidene her, samt våre sider på Facebook, oppdaterer vi hyppig hva som skjer i foreningen.

Så enkelt gjør du det
Ønsker du å konvertere medlemskapet ditt til et familiemedlemskap, så send en epost til medlem@njff.no med navn, fødselsdato, mobil og epost på dine familiemedlemmer, så ordner vi resten.
Tilbudet varer til og med 31.05.20


- Annonse -
Print
Kjeldal elektro
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.