Introjakter i Bamble jfl 2021
Jon Ivar Moseid
Publisert 14.06.2020 22:50
Oppdatert 02.05.2021 22:55
Introjakter i Bamble jfl 2021
En flott gjeng med jegerer fra en tidligere jakt. Bildet er tatt før corona.
Introjakter i Bamble jfl 2021
En flott høstdag på post.
Introjakter høsten 2021 i Bamble jeger og fiskerlag, Jaktsesongen er på vei! Bamble JFL har igjen gleden av å invitere til introjakt. Vi håper at tilbudet kan falle i smak for nye jegere.

​​​​​Med erfarne, personlige veiledere, vil ferske jegere i alle aldre her ha muligheten til å delta i en unik opplæringsjakt.


I år har vi følgende introjakter planlagt:

Introjakt på storvilt Hjort (og Elg hvis kvote)​ Søknad åpnet​

Introjakt på rype Søknad åpner 5/5

Introjakt på rådyr Søknad åpner 5/5

Introjakt på hare​ Søknad åpner 5/5


Ved å trykke på jaktene vil du kunne lese mer om selve opplegget for denne jakta. Priser kontaktinfo og praktisk info mm. Du ville også finne en link til søknadskjema for introjakt der.

Har du lyst å være med å sjekke ut hva dette er , men har ikke jegerprøven , våpen eller storviltprøven i boks. Da tar du kontakt med jaktleder for denne aktuelle jakta direkte, og hører om det er plass​ ledig. Hvis du lurer på å ta jegerprøven, så sjekk ut vårt kurstilbud her.Jaktene følger studiopplegg til :- Annonse -
Print
Kjeldal elektro
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.