Introjakt
Publisert 14.06.2020 22:50
Oppdatert 15.06.2020 00:49
Introjakt
En flott gjeng med jegerer fra en tidligere jakt.
Introjakt
En flott høstdag på post.
Introjakter høsten 2020 i Bamble jeger og fiskerlag, Jaktsesongen er på vei! Bamble JFL har igjen gleden av å invitere til introjakt storvilt i kommunens skog - Det Grønne Stykket ved Rørholt i Bamble.

​​​Med erfarne, personlige veiledere, vil ferske storviltjegere i alle aldre her ha muligheten til å delta i en unik opplæringsjakt.

Deltakerne går inn i et jaktlag som er samlet i området gjennom helga, med innlosjering på foreningens hytter om ønskelig, til en rimelig pris.

Deltakerne får særlig god kjennskap til terrenget, jakten, planlegging, ivaretakelse av sikkerhet osv., og får bli med i det viktige arbeidet med slakting, for å ivareta kvaliteten på viltkjøttet på en best mulig måte. Etter endt jakt kan deltakere som var med da dyr ble felt, få kjøpe noe av kjøttet for selvkost.

Tilbudet er åpent for alle interesserte, men retter seg i første rekke mot ungdom/førstegangsjegere. Ved mange påmeldte vil det måtte gjøres en utvelgelse, og det kan eventuelt bli loddtrekning.

Man kan delta i opplæringsjakten med eget våpen, og for storviltjakt er minstealder da 16 år, og kravet er bestått jegerprøve og skyteprøve for storvilt. 

Har du ikke jegerprøven ? eller kanskje du har den ,men ikke skutt opp for storvilt. Har du lyst på ett innblikk i  hvor spennende storviltjakt er, så kan du bli med oss ut på jakt, bare ta kontakt med jaktleder John-Kyrre


Årets datoer er som følger

12-13 september Hjort​
26-27/9 , 10-11/10 og 24-25/10 Elg og hjort​.


Oppmøte er 07.00 alle dagene og vi bruker hele dagen i skogen.

Jakta er gratis. ønsker du å overnatte på hyttene våre, så er dette gratis for medlemmer i Bamble jfl og koster 200,- pr jakthelg for ikke medlemmer.


Informasjon om oppmøtested  og ting å ha med kommer i bekreftelses mailen når du er tildelt plass.


Felles påmeldingskjema for 
alle vår Introjakter.​Noe du lurer på kontakt jaktleder John-Kyrre Fjeldvik, tlf 9957 9432. Mail bamblejfl@gmail.com.​


- Annonse -
Print
Kjeldal elektro
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.