Jaktkort og booking 2020
Publisert 12.08.2020 17:22
Oppdatert 12.08.2020 17:22
Jaktkort og booking 2020
BEHA Sport på Brotorvet (tidligere G-sport) er igjen behjelpelige med å ta seg av booking og jaktkort for Bamble JFL.​
Jakta er i gang, og som før er våre gode venner i BEHA SPORT på Brotorvet behjelpelige med både booking av terreng, og salg av jaktkort. Men husk at jaktkortet skal være forhåndsbetalt!

Fra onsdag 12/8, kl. 13, ble bookinglistene for jakt lagt ut i BEHA SPORT på Brotorvet (tidligere G-sport) tlf 3596 1705. Jakt kan bookes for inneværende uke, fram til og med søndag.
Nye lister for neste uke, legges ut i tide til at booking FRA MANDAG kan gjøres lørdag. Slik fortsetter det ut denne jaktsesongen.
Jaktkort som kjøpes hos BEHA SPORT skal være forhåndsbetalt! Enten med innbetaling til foreningen på Vipps (128380) (søk opp Bamble jeger og fiskerlag under betal) eller til kontonummer 2601.60.30332. Ved betaling til Vipps skal innbetaling merkes med navn og JAKTKORT, ved bank skal merkes på samme måte. Ha med kvittering når du kjøper kort! Brukte kort skal ikke lenger leveres inn.


Alle jegere i BJFLs terrenger plikter å sette seg inn i reglene i vår jaktfolder, som ligger tilgjengelig på våre nettsider njff no.
Særlig viktig nå i bukkejakta er det at jegere plikter å opplyse nummer til sin mobiltlf når jakt bookes!! Dersom det allerede er booket andre jegere på terrenget, er det pålagt å varsle disse om at man skal ut i samme terreng. Av sikkerhetsmessige hensyn, og for ikke å forstyrre andre jegeres jakt, skal det oppgis hvor man skal jakte.
Den jeger som står først på lista i terrenget, har førstevalg av sted, neste har 2.valg osv.


BJFLs jaktoppsyn får gjennom bookingen oversikt over hvilke jegere som er ute, og vil kontrollere at jegerne har de nødvendige papirer i orden, samt at de har de nødvendige dugnadspoeng for å kunne jakte i våre terreng.


Jegerne plikter å ha med seg mobiltelefon med tilstrekkelig batteri i skauen. Felt rådyr skal varsles så snart som mulig. Bilde av dyrets hode, med skåret jaktkort, sendes BÅDE til Jan, tlf. 9505 6337 og til Kyrre, tlf 9957 9432. Det er ikke tillatt å fjerne dyret fra terrenget før melding om fall er bekreftet fra en av disse!
Vi har ved rådyrjakt svært begrensede kvoter, og det er uhyre viktig at vi har kontroll med disse.
Jegere plikter også å holde seg oppdatert på Facebook- eller NJFF-siden vår, der fall og gjenstående kvote legges ut så snart vi får melding.


NB! Dersom du er en av flere jegere i et terreng, og det gjenstår bare en bukk på kvota, bør jegerne som allerede har vært i kontakt med hverandre før jakta i forbindelse med fordeling av terrenget, sørge for å gi hverandre beskjed når dyr felles. Det er også god jegerskikk å gi beskjed dersom man er forhindret fra å jakte som planlagt, eller om man avslutter tidlig den dagen, slik at gjenstående jeger(e) kan bruke den delen av terrenget man selv sa man skulle være i. 

Opptre som gode jaktkompiser :-)

 

- Annonse -
Print
Kjeldal elektro
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.