Jaktstua klar for utleie
Publisert 18.05.2020 12:45
Oppdatert 18.05.2020 12:51
Jaktstua klar for utleie
Sommer på Jaktstua
Jaktstua klar for utleie
Båt medfølger utleie
Jaktstua" på Grønne stykket har nå fått et formidabelt ansiktsløft! Lyst på en hyttetur? Eller kjenner du noen som ønsker å leie en skogshytte i sommer?

​​
Hytta er helt rengjort og nedvasket, nye gardiner, utstyr og pynt er på plass, bålpanna står klar på den nybygde plattingen utenfor, og - ikke minst! - det er lagt ut båt i Langen  Båten følger primært utleie av hytta.
Fra denne våren leies hytta ut via Inatur, og ldu kan eie fden or ønskede dager.

Her finner du booking og priser til Jaktstua

Vi i BJFL håper denne hytta, og etter hvert de øvrige på Grønne stykket, vil være attraktive ikke bare for jegere og fiskere, men også for familier. Inne i dette skogsområdet kan man virkelig finne skogens ro, og få fred i sjelen.

Bare en rusletur ned til den idylliske tjenna like ved, kan være en stor naturopplevelse.
Vi håper våre medlemmer, venner og alle andre ser verdien i denne satsingen i foreningen, og at de hjelper oss å passe på at ikke utstyr ødelegges eller misbrukes.

- Annonse -
Print
Kjeldal elektro
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.